Vroeg opstaan in Antwerpen

door Streets of Antwerp 7 november 2018 0 commentaar

Vroeg opstaan in Antwerpen

Vroeg opstaan in Antwerpen…heerlijk. Na een week hard werken vind ik het heerlijk om de wekker op een uur of 5 of 6 te zetten op een zaterdag of zondag ochtend en met mijn camera de stad te verkennen. De zon nog niet boven de horizon en de mensen nog niet op de straat. Heerlijk rond wandelen en de nacht in de dag zien veranderen. De eerste tram die zijn rondje doet, de marktkramers op de Vogelenmarkt die wachten op hun eerste klanten.

Volledige ontspanning

Op dit moment treed ik in de geestelijke fase van volledige ontspanning. Op zo’n ochtend kan het zomaar zijn dat bij aankomst thuis de stappenteller zegt dat ik 25000 stappen gezet hebt. En je bent je er totaal niet bewust van. Op zo’n moment ben ik alleen met mijn camera en de omgeving. Alle stress van de drukke werkweek vloeit weg en maakt plaats voor rust en ontspanning. Daarom hou ik zo van de straten van Antwerpen….ze geven mij rust, ondanks dat ze vaak voor veel mensen stress bezorgen.

Hoe ervaar jij je ideale moment om tot rust te komen?

Nu ben ik wel benieuwd hoe jouw ideale manier om tot rust te komen er uit ziet. Let me know!

Een rustgevende groet vanuit de straten van Antwerpen!

Andere lezers bezochten ook

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.